Marktconsultatie onder de loep, aan de slag met data én vakantie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
TenderNed
juli 2022
Online lezen  |  Afmelden
In deze nieuwsbrief vindt u informatie over TenderNed en aanbesteden. Afhankelijk van uw instellingen krijgt u berichten voor ondernemers, aanbestedende diensten, of allebei. U kunt zelf uw voorkeuren wijzigen.
Onder de loep: marktconsultatie
Op 1 juli 2016 wijzigde de Aanbestedingswet 2012. Wat hebben de belangrijkste wijzigingen opgeleverd? In deze eerste editie nemen we de marktconsultatie onder de loep aan de hand van TenderNed-data.
Bekijk de uitkomsten
2-wekelijks onderhoud voortaan tussen 18.00 en 19.00 uur
We voeren om de week op woensdag verbeteringen door in de applicatie. Op verzoek van onze gebruikers starten we voortaan een uur later met het onderhoud. 
Meer over het 2-wekelijks onderhoud
Stel de favorieten in uw dashboard opnieuw in
Opgeslagen favorieten op de ingelogde omgeving werken na het 2-wekelijkse onderhoud van 3 augustus om 19.00 uur niet meer. Sla uw favorieten na het onderhoud opnieuw op in uw dashboard. TenderNed-favorieten buiten de ingelogde omgeving blijven gewoon werken. 
Bekijk wat we al verbeterden
Met uw feedback verbeteren we onze dienstverlening
We horen graag wat u van TenderNed vindt. Op onze website kunt u op veel pagina’s aangeven of de informatie u heeft geholpen of dat er iets ontbreekt. Geef feedback en help mee TenderNed nóg beter te maken.
Lees wat we met uw feedback doen
Ondernemers
7 tips om interessante aanbestedingen te vinden
Dagelijks verschijnen tussen de 50 en 60 aankondigingen op TenderNed. Hoe vindt u de publicaties die voor u tellen? We geven 7 tips.
Vind interessante aanbestedingen met deze tips
Veelgevraagd aan de Servicedesk
“Waar staan mijn verstuurde berichten?” 
Alle verstuurde berichten bij een aanbesteding vindt u in het dashboard van de aanbesteding onder Inbox > Verzonden berichten.
Bekijk meer veelgestelde vragen
De tip van
“Gebruik open datasets om te zien wanneer raamovereenkomsten aflopen”
Rick den Ridder, data-analist bij TenderNed
Op tenderned.nl kunt u een Excel-bestand met openbare aanbestedingen downloaden. Filter op gegunde aanbestedingen waarbij de aard van de opdracht raamovereenkomst is, en op de CPV-codes waarin u actief bent. Vervolgens ziet u in de kolom 'Voltooiing opdracht' wanneer de looptijd van de raamovereenkomst eindigt. Zo kunt u inschatten wanneer de volgende aanbesteding voor de raamovereenkomst opgestart wordt.
Bekijk meer tips
Aanbestedende diensten
Gebruik data in het inkoopproces
"Er gaat een wereld voor je open als je met de data uit TenderNed aan de slag gaat,” is de ervaring van Angélique van Wijhe, business analist bij het Rijksvastgoedbedrijf. Samen met Rick den Ridder, data-analist bij TenderNed, geeft ze de presentatie Data in het inkoopproces.
Lees het verslag en haal ook inzichten uit data
Veelgevraagd aan de Servicedesk
“Waar staan mijn verstuurde berichten?” 
Alle verstuurde berichten bij een aanbesteding vindt u in het dashboard van de aanbesteding onder het tabblad Berichten  > Verzonden berichten.
Bekijk meer veelgestelde vragen
De tip van
“Zorg tijdens vakantie voor minimaal 1 aanwezige lokaal beheerder”
Tinus Harder, medewerker uitgebreide vraagbeantwoording bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Ook tijdens vakantie of ziekte van een collega wilt u dat uw aanbesteding doorgaat. Daarom adviseren wij om minimaal 2 mensen de autorisatierol Lokaal beheerder te geven. Houd in de gaten dat uw lokaal beheerders niet tegelijk op vakantie gaan. Is dat wel het geval, laat een lokaal beheerder dan voor zijn vakantie een extra lokaal beheerder instellen. Gebeurt dat niet, dan kunt u bepaalde taken niet meer doen. Ook niet het instellen van een andere lokaal beheerder. 
Bekijk meer tips
Aanbestedingsnieuws van PIANOo
Blijf op de hoogte van alles dat speelt rondom aanbesteden.
Bekijk meer aanbestedingsnieuws
Volg ons
     t  in    
Contact




E-mail opties